De Medische apparatuurco. van Shenzhenhyde, Ltd.

 

De enige Nationale High-tech Onderneming in China

 

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Zeer gelukkig om zulk een goede vriend en partner te hebben. Hoop konden wij een rooskleurigere toekomst in onze zakenreis maken.

—— Vivek

Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Christopher

Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : HYDE
Aantal werknemers : 50~60
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

Ongeveer Hyde

De Medische apparatuurco. van Shenzhenhyde, Ltd is professioneel in ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst van High-tech onderneming in de medische drukgolfindustrie.

 

Hyde heeft zijn eigen unieke filosofie en cultuur: wetenschap en technologieinnovatie, misschien zijn wij niet de grootste onderneming, maar wij zullen het beste doen. In gelijkaardige drukgolfproducten, is Hyde de leider, en beroemd op dit gebied.

 

Hyde heeft zijn exclusieve kerntechnologie, verkrijgt een meer dan dozijn nationaal uitvindingsoctrooi, zijn al deze octrooi geavanceerd op drukgolfgebied in nationaal, en het bouwt een deel van ontbrekende schakels van technologie. Wat van octrooi komen eerst in de wereld voort.

 

Medische Hyde is professioneel in onderzoek en productie extra-materiële drukgolf lithotripter (ESWL), extra-materiële drukgolf orthopedische (ESWT), Radiale drukgolftherapie (RSWT) enz. Alle producten kennen als high-tech technologie, uitstekende prestaties en met lage prijs. 2011, hd-eswl-109 werd gevestigd als enige projecten van de demonstratietechnologie in de provincie van Guangdong.

 

Aan het begin van de verrichting, had Hyde de afgelopen ISO-certificatie van het kwaliteitssysteem en Ce-certificatie.

 

Nu, hebben de producten van Hyde en de dienst het ziekenhuis meer dan 1000 of medische instellingen behandeld en uitgevoerd naar Zuid-Korea, Zuidoost-Azië, India en Europa.

 

China Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens
Shenzhen Hyde Medical Equipment Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons